Selectie van projecten > Residentie Beau de l’air

Residentie Beau de l’air
Beau de l'Air is een gloednieuwe, moderne en rustige residentie met 55 erkende assistentiewoningen, gelegen op een boogscheut van het strand én het commerciële centrum van Knokke-Heist.


Zelfstandig leven staat centraal, met oog voor comfort, vrijheid en zorg. Naast deze individuele woningen zijn er verschillende gemeenschappelijke ruimtes, waar de bewoners kunnen samenkomen, bijpraten, lezen, ontspannen, ... maar ook familie en vrienden kunnen ontmoeten. Met onze HIDDEN design collectie voorzag Haelvoet de modelflat, alle gemeenschappelijke ruimtes, het restaurant en terras van stijlvol maar vooral comfortabel meubilair. Kortom, Beau de l'Air is een oase van rust waar men regisseur van het leven blijft! Dit project werd gerealiseerd in samenwerking met Ion Projectontwikkelaar (www.ion.be) en wordt uitgebaat door Orpea (www.orpea.be).Architect: B2Ai (www.b2ai.com)


Omvang van het project : Met onze HIDDEN design collectie voorzag Haelvoet de modelflat, alle gemeenschappelijke ruimtes, het restaurant en terras van trendy en kwalitatief meubilair.

Producten