Haelvoet blog

Design, nieuws en inspiratie

11-12-17 Bedrijfsnieuws




Vers van de pers!


Het boek “Hier huist traditie – straffe generatiebedrijven van bij ons” bundelt de verhalen die erfgoedcel TERF verzamelde tijdens het project ‘Generatiebedrijven’.


Hierbij ging TERF op zoek naar bedrijven die minstens drie generaties in handen zijn van dezelfde familie. Haelvoet, generatiebedrijf in hart en nieren en reeds drie generaties geleid door de familie Haelvoet, is één van de 36 bedrijven die uitgebreid aan bod komen in het boek.

Het boek is een mooie weergave van alles wat een generatiebedrijf zo typerend maakt: doorzettingsvermogen, innovatie, grenzeloos ondernemerschap en een lange familiale traditie. Prachtig fotomateriaal en oude documenten brengen de verhalen weer tot leven. Het voorwoord met de toepasselijke titel ‘Deuredoen’ werd geschreven door Hans Maertens, topman bij Voka en afkomstig uit de streek.

Het boek werd vrijdag voorgesteld in de Haelvoet seminarieruimte te Ingelmunster en is vanaf nu verkrijgbaar bij de Standaard Boekhandel in Roeselare en Izegem, Boekhandel De Zondvloed in Roeselare en via www.bieterf.be. Misschien een ideetje voor onder de kerstboom?